Laat houten dampalen plaatsen door heibedrijf LooDeck BV
Heiwerkzaamheden voor iets bouwproject;
Heibedrijf voor Noord-Holland, Utrecht en Flevoland

Ons heibedrijf is gespecialiseerd in stalen buispalen

Bezig met een bouwklus en een bedrijf nodig dat gespecialiseerd is in heien en de juiste funderingstechniek? Stalen buispalen vereist voor een bouwput? Kijk dan hoe heibedrijf Loodeck uit Obdam u kan helpen. We nemen samen de bouwtekeningen samen met u door en bespreken de mogelijkheden. 

Heiwerken

Heiprojecten zijn er in veel soorten en maten. Bij de aanbouw van een keuken of serre kunnen al heiwerkzaamheden gemoeid zijn. Aan ons de taak om het heien snel en secuur uit te voeren zodat de nieuwe aanbouw in een mum van tijd is gerealiseerd. Voor moeilijk bereikbare plekken, zoals de aanbouw in een achtertuin, gebruiken we stalen buispalen. Een voordeel van deze palen is dat ze ter plekke op lengte worden gemaakt. 

LooDeck BV is gespecialiseerd in heiwerken;

Funderingstechnieken

Zonder goede fundering, geen goed gebouw. Wij zorgen voor een stevige fundering bij nieuwbouwprojecten, aanbouwingen en renovaties. Onze vakmensen werken met professionele machines zodat dat we het project geheel naar behoren en wens invullen. 

LooDeck BV is gespecialiseerd in heiwerken;

Damwandconstructies

Voor zowel staal als hout weten wij de juist damwandconstructies te bouwen. Deze worden veelal ingezet bij de bouw van kelders, parkeergarages, waterkeringen en funderingselementen. Samen met de aannemer bespreken we de bouwtekening en berekening. Ons personeel realiseert vervolgens de wandconstructie. Stevig en solide. 

LooDeck BV is gespecialiseerd in heiwerken;